LA FALLA CENTRO EDITA EL LLIBRE DEL 75 ANIVERSARI

 

La Falla Centro edita, dins dels seus actes commemoratius del 75 Aniversari. el llibre “FALLA CENTRO – 75 ANIVERSARI”.

Dins dels actes organitzats per a celebrar les noces de diamants de la fundació de la comissió, s’ha realitzat una labor de recopilació i investigació minuciosa, on s’ha recuperat gran quantitat de fotografies i documents, que aporten més dades a la història de la Falla Centre. També s’ha realitzat una labor d’acolorit de moltes de les fotografies originals en blanc i negre, gràcies als diferents mitjans actuals, que mitjançant diferents algorismes, ha aconseguit aplicar els colors originals, mitjançant l’anàlisi de cada fotografia.

Cal recordar, que aquest llibre compta amb la participació de la Diputació d’Alacant, dins de la “Convocatòria de Subvencions a Fundacions i altres entitats sense ànim de lucre de la província d’Alacant, per a la realització d’activitats culturals 2022”.

Aquest llibre, inclou el material del llibre editat fa 25 anys, amb motiu del 50 Aniversari de la comissió, amb imatges noves i informació complementària, que reforça els continguts, ja importants del llibre del cinquantenari.

L’edició d’aquest llibre reforça l’aposta cultural de la Falla Centro, que en el 75 Aniversari s’ha vist reforçat amb l’exposició fotogràfica realitzada al maig, i pròximes activitats que anirem presentant en breus dates.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *