La Falla Centro dona el tret de sortida a les falles del seu 75é aniversari

La Falla Centro dona per iniciat l’exercici del seu 75é aniversari. Després de l’emocionant treta d’Alicia Sentí Timoner, Vera Sanchís Ortiz i Pepe Reig Sala, com a falleres majors i president infantil de la falla, arriba el primer gran esdeveniment, que donarà inici a un any que ve carregat d’actes emotius i de commemoracions: l’apuntà de la falla.

Serà el proper dissabte, 2 d’abril, als Quatre Cantons, i a més, aprofitant l’ocasió, es dispararan 75 carcasses aèries per donar inici al 75é aniversari de la comissió. Aquest any estarà colpat d’actes commemoratius, i de fet en la treta del passat dissabte ja es va anunciar la que serà la imatge dels 75 anys de la Falla Centro. Aquesta no serà una sola sinó sis: una per cada element de la festa fallera (pólvora, fusta, tela, foc, música i ninots). Ha sigut possible gràcies a la col·laboració de Sapristi, amb els que hem treballat la idea, José Gallego que ha posat els ninots, Javi Pinto que ha posat la música, Caballer FX que es s’ha encarregat de la pólvora, L’Espolí que s’ha fet càrrec de la tela i Alquimista de Ideas, artífex del vídeo.

Després de disparar les 75 carcasses i de l’apuntà, hi haurà dinar al casal a càrrec de Manolo Márquez de L’Avio. Tornen així els dinars al casal després de falles, i amb això, esperem, tornarà la normalitat, després d’anys complicats.