Medalles d´or i brillants

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

MEDALLES D´OR I BRILLANTS

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]La falla Centro, pionera en tants temes fallers i que ha servit per a refermar esta festa a Dénia, ha marcat una vegada més una fita amb la institució d’aquesta medalla en el mon faller.

Els tres posseïdors de tan alta distinció son un exemple que cal seguir. Són tres líders, cadascun amb les seues virtuts i per què no dir-ho, amb nómes un xicotet defecte: la desmesurada estima cap a les festes josefines que els han brindat tan merescuda distinció.

En aquest xicotet espai volem que quede constància dels personatges dins de la nostra falla que ja posseïxen d’aquest mèrit. Tot començà l’any 1998 quan la Falla Centro celebrava els seus primeres 50 any de vida. Per a tal ocasió s’organitzaren moltes activitats lúdiques, culturals i gastronómiques. Tots recordem el multitudinari sopar de gala al Poliesportiu de Dénia o el llibre on cadascú pot fer un recorregut per la nostra història durant eixos 50 anys.

Aquest any, i tal com mana la tradició de la nostra falla, dia de San Josep, en el dinar que va tindre lloc en el Salón Diana del carrer Colom, el president Jose Rafael Peréz, prengué la paraula per tal de dirigir-se a la comissió. Deprés, li va cedir la paraula al secretari Lluis Terrades. El senyor secretari es va dirigir a la falla parlant dels mèrits i trajectòria de qui seria el primer posseïdor de la medalla d’or i brillants interna de la nostra falla. Tots aplaudirem i ens posàrem em peu al sentir: TOMÁS CHINER I MARSAL.

Rondava ja el 2003, cinc anys despres, l’exercici de Pepe Simó com a president. El 18 de març, ara a l’Hotel Costa Blanca en un sopar molt emotiu, replet d’agraïments i despres de recordar les bandes de música alemanes, els cubalibres i les mascletades que arribaven fins Candida Carbonell, era LLUÍS TERRADES I FORNÉS qui va rebre tant dintingit guardó.

Quatre anys deprés, al 2007. L’exercici del president Quique Sanchez i Botella en els Salons del Marquessat. Va ser FERNANDO REIG I MARÍ qui va rebre la distinció.

Amb aquestes línies em volgut recordar els tres fallers, els quals ja formen una pàgina més dins del mon de les falles i en especial de la gran històrica Falla Centro, com bé proclama el nostre himne. D’açi uns anys, en el pròxim llibre recopilatori dela nostra història, ells tres i molts mes apareixeran com a dignes mereixedors de LA MEDALLA D’OR I BRILLANTS.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][imageeffect image=”3834″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][imageeffect image=”3835″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][imageeffect image=”3836″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.