GALERIA 2015

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

GALERIA 2015

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_line”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3266″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600PX” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Treta Càrrecs 2015.
Treta dels nostres màxims cárrecs per a l´exercici 2014/2015. Fallera Major Aida Simó Marí, fallera major infantil Laura Tur Peretó i president infantil Lluís Sentí Pérez.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3248″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600PX” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Despedida càrrecs 2014.
A la nau de la carrossa varem acomiadar als nostres càrrecs de l´any anterior, celebrarem un sopar realitzat per les falleres. Passarem una nit màgica acompanyats per la xaranga.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_line”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3356″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Càrrossa infantil “Look at the stars”.
La carrossa infantil va obtindre el 2on premi en les carrosses de Dénia. La xicalla de la falla va guanyar el 3er premi en comparsa infantil.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”2719″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Carrossa “Al Compás”.
La carrossa gran va guanyar el 2on premi de les carrosses de Dénia. La comparsa gran guanyar el 3er premi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_line”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3463″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Paelles al col-legi San Vicent.
Després de carrosse va arribar el moment de disfrutar tota la falla junta del dia de les paelles, varem passar un dia de diversió i de bon ambient.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3482″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Nomenament dels càrrecs.
El nostre president Ivan Jorrillo va fer entrega dels nomenamets als nostres màxims càrrecs. Després varem gaudir d´un sopar i xaranga al nostre casal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_line”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3562″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Màg Zharik per a la xicalla.
Els nostres menuts varen tindre l´ocasió de presenciar l´ actuació del nostre amic i mag Zharik. Varem passar una estona molt divertida.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3588″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][vc_column_text]Cap d´any faller.
Un any mes varem celebrar cap d´any junts al casal. Enguany hem acomiadat 2014 amb un espectacular menu dirigit pel gran xeff Kiko Senti, amb la col-laboració de Marisa Fornes i un equip excepcional.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.