GALERIA 2014

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

GALERIA 2014

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3036″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” url=”http://localhost/sisco/?portfolio=treta-dels-nostres-carrecs”][vc_column_text css=”.vc_custom_1424280104545{margin-top: 20px !important;}”]Treta dels nostres Càrrecs. 
Va ser la treta dels nostres màxims representants per aquest exercici. Marta, Adela i Javier seràn els encarregats d´acompanyar a Fernando durant l´any.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3142″ zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” type=”frame”][vc_column_text]24 hores de futbet.
La falla Centro va tindre la sort de ser el vencedor de les 24 hores mixtes de les falles de Dénia.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3160″ zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” type=”frame”][vc_column_text]Foto comissió 2014.
La comissió de la falla Centro es va reunir als quatre cantons per a fer-se la foto oficial per a l´exercici. Déspres tinguerem una degustació d´arrossòs.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3177″ zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” type=”frame”][vc_column_text]Cap d´any.
El nostre amic i faller Kiko Sentí ens va deleitar amb un grandissim sopar per als fallers i amics.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”2710″ zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” type=”frame”][vc_column_text]Monument infantil.
Va ser el guanyador de les falles infantils de secció especial. La falla va ser realitzada per Maria Valero.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”2709″ zoomhover=”zoomhover” height=”600px” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self” type=”frame”][vc_column_text]Monument Gran.
La falla realitzada per Pere Baenas per a la comissió gran va guanyar el 3er Premi de les falles especial de Dénia.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.