Pas-doble

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

PAS-DOBLE

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]De sobte, ens vam adonar que no hi havia una frase breu, enginyosa, i fàcil de recordar que difinira la Falla Centro.
Però, també es tirava en falta una música que de manera directa arribara fins el cor dels nostres fallers. En definitiva, era necessari alguna cosa que puguera reproduir o sustanciar una instuició o visió mitjançant la paraula i la música.
UNA MÚSICA I UNA LLETRA PRÒPIES que portaren per si mateixes unes vides i uns sentiments.
EL PAS-DOBLE “Falla Centro”
La proposta fou llençada per la MAJORIA SILENCIOSA de la Falla. Amb la natural expectació es va acceptar i quedava en l’aire la incògnita de com seria allò que es pretenia dur a terme. Els qui van carregar amb la difícil responsabilitat començaren amb una enquesta en la qual s’ententava replegar inciciatives, suggeriments, etc. que permeteren crear el perfiI del que es voIia i necessitava. Per a sorpresa de molts, foren molts interessants totes les opinions recollides i que una vegada seIeccionades, es passaren als qui haurien de ser els “pares” de aquella idea amb la qual “uns atrevits” reforçaven la seua il•lusió en la falla.
I va arribar eI mornent de dir: FELICITEM-NOS!!! Objectiu aconseguit! Ja teníem una música que ens identificava. Ja teniem unes paraules que ens senyalaven i, repetim, ens arribaven al cor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3776″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][imageeffect image=”3775″ type=”frame” zoomhover=”zoomhover” overlay_state=”hover” lightbox=”yes” target=”_self”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][divider_line type=”divider_blank”][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.