Aroma del Marroc hui al casal de la falla centro

Passat dissabte vam dinar un plat que ens va sorpresnde a tots. El guisat de faves rojes de Tolosa que Vicent Jorrillo, amb els pinxes Paco Tur i Luis Sení ens havien preprat va superar les expectatives i es que cada ingredient era exactament de ón naix, com les famoses botifarres de Burgos o com diu el nom, les faves de Tolosa, Tolosa. Boníssim!!

Després, els xiquets van gaudir d’una vesprada molt divertida al carrer la via on es va organitzar una activat per a tots amb castells unflables i karts. I després de bots, rialles i moltes carreres i algún despistat que va arribar fins el centre social, va arribar l’hora de berenar al casal i allí, mes calentets vam gaudir d’una vesprada per a calfar motors, doncs les falles ja están molt prop.

Nosaltres continuem amb els dinars del casal, hui tindrem un espectacular cous cous que el faller Sisco Silvestre ha fet per a tots els que vuiguen degustar un dels plats estrela del casal.

I si encara no teniu plan per a dissabte que ve, vos esperem per a dinar un magnífic Putxero, deixos com els de Nadal. Amb tot i amb tots. Cuinat amb molta estima per dos amics, Vicent Ivars i Juanjo Ribes. A més, comtarem amb la presència del nostre Artista Infantil que ens fara la presentación de l’esbòs del monument que a partir del 16 de març lluirà als quatre cantons.

Vos esperem com cada dissabte, a les 14:30.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *