Presentació dels esbossos d´aquest any faller

Després de l’olleta que ens van protar els nostres amics de Els Cosins el cap de setmana anterior, aquest cap de setmana no podia baixar el nivell. Per això aquest dissabte vam voler fer un acte especial al nostre casal. Després d’un meravellós sopar que ens va preparar Kiko Sentí i el seu equip, vam procedir a la presentació dels esbossos de les nostres falles gran i infantil.

L’artista de la falla gran, Pere Baenas, va acudir al sopar, i tot i que José Gallego, artista de la infantil, no va poder asistir, es van explicar les dues falles amb tot detall. Des de la falla Centro volem agrair tant a cuiners com a artistes per haver vingut i per haver fet aquest xicotet acte per a la gent de la falla.

Per al proper cap de setmana també tornarem carregats, i per a dinar tindrem entraetes de la terra i arròs melòs amb sèpia com a plat principal que ens faran Rafael Marsal i Mari Tere Timoner. Aquest dinar serà especial per a les medalles d’or de la Falla Centro de l’any passat, doncs Maria i Marina Marsal són reconegudes per tots a la nostra comissió i per això els farem aquest xicotet reconeixement. Per la nit tampoc pararem, i obrirem el casal amb estil americà amb un deliciós menú d’hamburgueses tex-mex. Per a tot aquell que vullga vindre el preu es de 5 euros, i si veniu amb detalls vaquers, un colpet gratis. Les copes de després correran a preus populars. Vos esperem a tots a passar-ho bé.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *