Paella de Xixona a la Falla Centro

Després d’haver passat les dues presentacions de les nostres falleres majors, tocava un cap de setmana de degustació al casal del Centro.

El nostre amic i faller Alvaro Verdú, va ser el xef d’aquest dinar, i va elaborar un plat típic de la seua zona: paella amb clau de Xixona. Unes 50 persones van voler tastar-lo i tots van coincidir en posar-li bona nota per aquest plat.

Com al Centro no parem, aquest proper cap de setmana també tindrem lio. El divendres tindrem un dels events més esperats per totes les dones de la falla: el primer sopar de dones. També serà dirigit pel xef Alvaro Verdú que prepararà per començar uns entrants amb desgustació d’amanides, palets de cua de bou en la seua salsa i ‘trampantojo’ de xurros amb xocolata. De primer plat hi haurà shusi amb tempura de verdures i crema de marisc amb pasta fullada de formatge parmesà, que anirà seguit d’un sorbet de taronja amb tequila i canella. I com a plat principal es podrà degustar una meravellosa vedella enrollada en guarnició. Tot conclourà amb un postre sorpresa creació de l’equip Gelart. Aquest suculent sopar tindrà un preu de 20 euros i inclourà beguda durant el sopar. Us animem a totes les dones a vindre a compartir aquesta vetllada i a passar una bona estona amb bona companyia i grans creacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *