Medalles d´or, Maria i Marina Marsal, es mostren emocionades.

El passat dissabte va ser molt especial per a unes persones molt importants a la nostra comissió. Eren Maria i Marina Marsal, que fa uns mesos van rebre la medalla d’or de la Falla Centro, màxima condecoració dins del Centro, per la seua llarga trajectoria i per la feina feta desinteressadament.

En tal de fer-los un homenatge ens vam reunir tots a fer un dinar al casal, com fem cada dissabte. Però aquesta vegada era algú especial per a elles, el seu pare, Rafael Marsal, qui feia el dinar, ajudat per la nostra amiga i fallera Mari Tere Timoner. Així, els dos cuiners ens van preparar un meravellós arròs caldós de sèpia, que tothom va gaudir. Però el que anava a ser emocionant seria el que anava a passar després. Una vegada haviem dinat tots, el president de la falla Ivan Jorrillo, va cridar els càrrecs de l’any anterior. Fernando Reig, president de l’any passat anava a ser qui entregara les medalles a les dues germanes, pero va voler sorprendre-les i va cridar al pare per a que fora aquest qui les entregara. Maria i Marina es van arrimar emocionades al seu pare i van rebre les condecoracions. Després les dues van dirigir unes paraules, emocionades i molt contentes, d’agraiment a Fernando i a tota la comissió.

A més, i per concloure, el president del 2013, acompanyat pels seus càrrecs, va voler imposar els corbatins a les banderes infantil i gran de la falla. Corbatins, que cal destacar, són igual que les bandes de fallera major de Marta i Adela.

Aquest dissabte vinent tindrem un altre dinar al casal. El nostre amic Jose Candel ens farà un arròs caldós amb polp i penques. També cal que recordeu tots una data. El dia 6 de desembre serà un dia important per a nosaltres, doncs aquest dia farem la foto de la comissió a la Glorieta del País Valencià i volem que tots els amics fallers estiguen presents.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *