Grandissim ambient al sopar de dones de la Falla Centro

El passat divendres vam tindre al casal un dels esdeveniments més esperats i que més èxit tenen de tot l’exercici faller: el famós sopar de dones. Aquesta edició el chef va ser Alvaro Verdú acompanyat pel seu gran equip.

Els cuiners van preparar una serie de plats entrants amb amanides, cua de bou en la seua salsa i un ‘trampantojo’ de xurros amb xocolate. Despés van traure shusi amb tempura de verdures seguit de crema de marisc amb pasta i formatge. Com a plat principla vedella enrotllada amb guarnició per concloure en un postre que va sorprendre a les assistents.

Més de setanta dones van assistir i van gaudir d’eixe sopar i la nit es va allargar amb copes i bon ambient fins ben entrada la matinada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *