Nostra fallera major, Aida Simó, va viure una nit única el passat divendres.

Rodejada per tota la cort d’honor de la Falla Centro, i amb un fons d’escenari únic, Aida, va viure amb emoció i entre llàgrimes la que va ser la nit més especial per a ella en el que va d’exercici faller: la seua presentació i exaltació.

L’acte, presentat per la fallera Sabela Marrades Domenech, va destacar els pilars de la nostra ciutat, i va ser un acte senzill i clàssic. Primer es va parlar de la mar i del port, tema amb el qual va entrar en acció el primer dels protagonistes: Ivan Jorrillo, president de la falla. Així, i com al capità de la nau anomenada Falla Centro, va pujar a l’escenari Ivan enmig d’aplaudiments i d’una música a tot volum.

Posteriorment la presentadora va parlar del Montgó que va ser representat amb un ball realitzat per gimnastes del Club Gimnasia Rítmica Balearia Dénia, per a finalment passar al punt fort: el castell. Amb les paraules de Sabela encara descrivint el que és la peça clau per a la nostra ciutat, les falleres de la cort d’honor van omplir l’escenari. Una vegada van estar totes dalt, en silenci, va arribar el torn de cridar a la màxima protagonista de la història: a Aida. Així, i com l’amada que espera al peu del castell al seu mariner que torna a port, la nostra fallera major va desfilar pel passadís fins dalt de l’escenari entre aplaudiments del públic.

Una vegada tot l’escenari ple va arribar el moment emotiu. En primer lloc el faller Vicent Pastor, amic de la fallera major i del president, va llegir un poema dedicat a Aida i escrit per un bon amic de la Falla Centro i en especial dels càrrecs, Joan Felip Sala. Però el punt fort va arribar quan Roque Simó, germà de Aida, es va dirigir a l’escenari per fer-li entrega del ramell de flors, però a més, li tenia guardada una sorpresa: era el seu exaltador. La exaltació va ser intensa i emotiva i va omplir de llàgrimes els ulls de tots els allí presents.

Per últim i després de rebre la pleitesia de varios càrrecs com ara els infantils de la falla, o els càrrecs de l’any 96, quan Aida fou fallera major infantil, o la fallera major de Dénia, Carla Petrie, va arribar el torn de que parlaren ells, els protagonistes. Primer Ivan, va agrair a tots haver participat en aquella nit, i després Aida va recordar fets que la portaven a emocionar-se, i a emocionar-nos a tots.

Després de l’acte tothom es va dirigir al saló del Real Club Nàutic on es va celebrar el sopar i la posterior festa que va durar fins les 6:00 h del matí.

Des de la falla Centro volem agrair en especial a la Fundació Balearia el haver fet possible que la presentació es celebrara en aquell escenari màgic enfront de les llums de la nostra Dénia. I agrair-los també que ens permeten fer la presentació infantil el proper diumenge, a la qual us convidem a vindre a tothom per gaudir amb la xicalla fallera.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *