Especial la nit del nomenament

 

Com és tradició a la nostra Falla Centro, el divendres a la nit vam celebrar l’acte de nomenament dels nostres càrrecs.

Cada any, unes setmanes abans de la presentació, ens reunim tota la comissió al carrer Colón, a les portes del nostre casal, per rendir homenatge a les falleres majors i al president infantil. Ells són els protagonistes d’un acte especial i emocionant per a ells.

L’acte va començar ja de nit. L’escenari, senzill a la vegada que elegant, presidia el carrer del nostre casal. Moltes persones van voler asistir a veure als nostres càrrecs.

Una vegada el president, Ivan, va rebre al president infantil Luis, i a les falleres majors, Aida i Laura, dalt de l’escenari, va arribar el moment més emocionant de la nit. Primerament va ser el torn de Luis de rebre el parlament d’una persona propera a ell. Son tio Kiko Sentí va ser el que li va dedicar unes paraules. Després Laura, la regina de la xicalla infantil, va escoltar emocionada a la seua amiga Carla Salort, que li va parlar de les seues aventures juntes. Per últim, Aida, la nostra fallera major, va ser la última en sentir entre llàgrimes a la seua amiga Marta Tabernero parlar-li del que sentia cap a ella i desitjar-li la millor sort en el que queda de any.

Després va arribar el moment de rebre els quadres que els nomenaven com a falleres majors i president infantil de la Falla Centro per a aquest exercici 2014-2015. Posteriorment, i per concloure l’acte, i després de rebre la pleitesia dels càrrecs de l’any passat, va ser el torn dels nous protagonistes de parlar-li per primera vegada a la seua comissió. Luis primer i Laura i Aida després, van voler mostrar els seus sentiments al ser els càrrecs d’aquest any i els tres van voler agrair al president per haver pensat en ells.

Amb açò vam arribar al final d’aquest emotiu acte. Per acabar la nit, tots els convidats van poder gaudir d’un suculent sopar de càtering que els fallers i amics de la falla van portar i després va haver barra i xaranga fins ben entrada la nit.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *