Una vegada passada la setmana de festes, amb les dues meravelloses carrosses ja al record de tots, busquem festa i relax amb bona companyia, i que millor que fer un concurs de paelles i xaranga.

Aquest dissabte 26 és la data, i ens reunirem ben prompte al Col·legi de San Vicent de Les Rotes i qui vullga participar podrà fer la seua paella amb els ingredients proporcionats per la Falla Centro.

Per la vesprada després del concurs tindrem xaranga i copes a preus populars durant una llarga estona i a més tindrem la sorpresa de la Gran Cagada, en la que serà soltat un animal i podrà fer guanyar a algú ni més ni menys que 400 euros.

El preu per al concurs de paelles, que a més inclou papeleta per a la Gran Cagada és de 15 euros, per tot un dia de festa, en cas de no voler o no poder asistir sempre podeu participar a la Gran Cagada comprant una papeleta per 5 euros, que estarà disponible a varios llocs com Mandarina, Optico Romany o contactant amb qualsevol persona de la falla. Teniu en compte que podeu guanyar 400 euros, i a més també hi ha 4 premis de 50 euros.

pandera