Setmana de festes i quina setmana han vixcut els càrrecs i la comissió de la falla Centro!! Sens dubte la setmana mes emocionant, plena d’actes, colors, llum, vestits i festa, tot combinat amb dies complets a la nau de les carrosses per a que aquestes lluiren perfectes el dissabte.

El dimarts va ser el primer dia important per a la nostra falla i per a totes les comisions falleres. El dia del faller va començar de bon matí amb un desdijuni a càrrec de president i fallera major, després va començar lo bó. totes les comissions falleres ens vam reunir a la plaça de l’ajuntament per començar el passacarrer per tota la ciutat fent cucanyes i fent lluita d’aigua. Hem de dir que tothom s’ho va passar de lo més bé i que la falla centro va guanyar 5 cucanyes ni més ni menys! després tota la comissió va anar a dinar al pub “La chica de ayer” les paelles que els nostres xefs de sempre ens havien preparat.

Per la nit va ser l’acte de proclamació dels nous càrrecs en els que Fernando, Marta, Adela i Javier, donaven pas a Aida, Ivan, Luis i Laura. Hem de dir que tots anaven molt ben vestits i elegants. a més es van lliurar els premis a les cucanyes i el tercer premi del concurs de paelles de les falles, amb la genial paella feta per Juan Ignacio Chiner. Després de l’acte, al casal de la falla va haver degustació de coques i orxata i granisats de la Geladeria Verdu.

Ja passat el dia del faller va arribar el dimecres, dia de la santíssima sang, dia de la festa patronal, i com a novetat, va ser un dels dies mes emocionants per als càrrecs de la falla, doncs aquest any, els càrrecs van voler fer-li un homenatge a la patrona de Dénia al seu pas per la glorieta. El tratge de gala i la mantilla al cap de Aida i Laura i una ofrena de flors molt bonica.

Pero encara estava per arribar el millor. Despres de tres mesos de dura feina a la nau 8 de la carrossa, i despres de uns ultims dies plens de tensió i estrés per acabar la feina, va arribar el gran dia de lluir la feina feta. Dissabte a les 8:00 hores del mati van ixir les carrosses al carrer per a acabar de prepararse per a la desfilada que seria a les 19:00 hores. A partir de les 5 van començar a arribar els càrrecs. primer Laura i Luis i els seus germans van pujat a la carrossa infantil, dedicada a les estreles “Look at the stars” i despres Aida i Ivan i també els seus germans van pujar a la carrossa gran dedicada a la pelicula mary poppins. com a curiositat, Esta carrossa gran tenia moviment i va deixar bocabadat a tot el que la va veure. per fi va començar la desfilada i en la primera volta tota la comissió infantil i gran van demostrar els seus balls i comparses al públic, comparses que serien premiades les dos (infantil i gran) amb dos tercer premis. i a la segona volta, en tornar a passar per davant de la tribuna va ser el moment més emocionant, els premis. en primer lloc la estrela dea carrossa infantil va rebre un segon premi per darrere de baix la mar, a qui volem aprofitar per felicitar. Seguidament el torn de la gran, un mereixcudisim segon premi. Només la carrossa de les roques va quedar per davant del Centro i hem de dir que la competència era molt alta. Felicitar a les Roques i a les altres comissions pels premis rebuts.

Despres de les carrosses va haver sopar al casal, al que van acudir molts fallers i falleres a sopar tots junts.

Aixi acabava la setmana de festes a la falla Centro. Ara anunciar que el proper 26 de juliol celebrarem un concurs de paelles al col.legi de San Vicent de les rotes que anira acompanyat per la gran panderada. Podeu comprar papeletes per al premi econòmic de la gran panderada i per a participar al concurs de paelles contactant amb qualsevol faller de la falla Centro.

Som de les falles l´espill.