El passat cap de setmana fou especial per a totes les mares. I amb motiu del dia dedicat a totes elles, a la Falla Centro vam voler celebrar-ho i rendir-li un homenatge a totes les mares que van vindre a dinar. Es va sortejar una bonica planta i totes les mares que van acudir van rebre un detall. Tot açò va ocòrrer després de dinar. El nostre xef Kiko Sentí, amb l’ajuda de Vicente Pastor, ens van elaborar una meravellosa fideuà de carn, que va agradar a tots els que van vindre.

A més divendres també vam tindre el casal ple. Continuem amb els sopars de divendres. Pizza va ser el menú del passat divendres, i hem de dir que fou el més exitós. Esperem a tothom que vullga vindre cada divendres a sopar i passar una estona en companyia d’amics i fallers de la Falla Centro.

Per al proper cap de setmana tindrem la primera festa de l’exercici: la festa del semàfor!! En aquesta festa hi haurà tres tipus de xupitos dels tres colors del semàfor, i qui vinga vestit amb un d’aquests colors en tindrà un gratis. Açò serà a partir de les 23:00 hores, però abans tindrem sopar per tan sols 5 euros i amb la beguda del sopar inclosa. El dissabte us esperem a tots al casal de la Falla Centro per a gaudir d’aquesta primera festa del nou exercici.

dia_mare_2