El cap de setmana passat va ser un dels carregats de festa. L’acte més important fou l’acte dedicat a Marta Carrió per tal d’acomiadar-la com a fallera major de la Falla Centro 2013-2014. Però la festa va començar ja des de l’hora de dinar, doncs vam tindre un dels dinars que més agraden a la gent: cuscús. A més la setmana de pasqua va estar també carregada de activitats per als més petits, doncs el dia 23 va haver un berenar per als infantils, al que van acudir gran quantitat de xiquets de la falla a passar-ho bé.

Dissabte de matí Jose Candel i els seus companys es van posar mans a l’obra per elaborar el cuscús. Poc a poc van començar a arribar totes les persones que van voler degustar aquest plat. Unes 90 persones van acudir a dinar al casal i totes van coincidir a dir que el dinar fou meravellós.

Però la festa gran va vindre a la nit. Des de les 21:00 hores, a la nau on fem les carrosses cada any, ens vam reunir tota la comissió per tal de rendir-li un últim homenatge a la que ha sigut la nostra fallera major 2013-2014. En primer lloc va haver sopar elaborat per les falleres, i després d’haver menjat algo va vindre la festa. Va haver temps per a tot, primer es va passar un video d’un resum de l’any viscut per Marta i tots els que l’han acompanyat, després una entrevista a ella mateixa molt emotiva, i ja després dels moments d’emoció, va començar la festa amb la xaranga Cachorras animant sense parar. La festa es va allargar fins ben entrada la matinada.

Aquest dissabte vinent tampoc parem i tindrem de nou dinar al casal. El menú serà fideuà de carn i la elaborarà el nostre xef Kiko Sentí. A més, i a causa del dia de la mare, tindre sorpreses per a aquelles mares que vinguen al dinar. Us esperem a tots a partir de les 14:00 hores al casal de la Falla Centro.

[vc_facebook type=»standard,button_count,box_count»][vc_tweetmeme type=»horizontal,vertical,none»]